Κων.Τομόπουλος: ΄Ολο το σύμπαν είναι ένας υγρός κρύσταλλος, σε ρέουσα μορφή


The whole Universe is in a big liquid crystal.
 
Όλο το σύμπαν είναι ένας υγρός κρύσταλλος, σε ρέουσα μορφή. Αυτός ο υγρός κρύσταλλος είναι μέρος του αιθέρα. Είναι η ΡΕΑ των Ορφικών. Αυτή η ρέουσα μορφή η οποία δεν είναι ορατή γιατί έχει πάρα πολύ λεπτή υφή, φέρει μέσα της, την ενέργεια και την ανασπειρούμενη πληροφορία. Πρόκειται για εκείνη την υγρή κρυστάλλινη σπείρα που ξεδιπλώνει την ενέργεια!

Για να φθάσω σε αυτή τη γνώση και πληροφορία, πέρασα από ένα οδοιπορικό προηγούμενων ερευνών και άλλων βιβλίων που εξέδωσα. Τίποτε δεν ήρθε έτσι ξαφνικά, αβασάνιστα και απλά. Προηγήθηκαν άλλα για να μπορέσω κάποτε να φθάσω στο σωστό άνθρωπο και να αναγκαστώ αυτή τη νέα γνώση για το σύμπαν να την επαληθεύσω, γιατί ομολογώ πως ούτε καν την είχα φαναταστεί...

Ένας δημοσιογράφος, είναι υποχρεωμένος να διασταυρώνει την πληροφορία, όσο καλά μπορεί και να μην γράφει κάτι που δεν κατάλαβε και δεν είναι σαφές, έχει καθήκον να φροντίζει να έχει όσο περισσότερες αποδείξεις γίνεται για αυτό που πραγματεύεται. Εκείνος ο δημοσιογράφος που γράφει για έναν κλάδο επιστήμης, δεν είναι σε θέση, να κάνει το πείραμα ούτε έχει τη γνώση, απλώς έχει το διακαίωμα να ερευνά. Ένας επιστήμονας, όμως, πρέπει να έχει τη γνώση, την επαλήθευσή της, το πείραμα και την επανάληψη στο πείραμα. Στην προκειμένη περίπτωση, τις αποδείξεις και το πείραμα το είχε κάνει ήδη άλλος για μένα ο Κων. Τομόπουλος.

Πάνω στο γραφέιο μου υπήρχαν προ πολλού, χαρτιά με κάποια θεωρητικά στοιχεία που είχα γράψει, για ένα είδος πλάσματος μιας ύλης σύνδεσης μεταξύ βιολογίας και άστρων, σα σπέρμα, σαν χημεία, σαν κάτι να υπάρχει να “μπολιάζει”, τη ζωή...εικασίες σκέφτηκα και έμειναν τα χαρτιά εκεί που τα άφησα, σαν κάτι που δεν είχε επαρκή στοιχεία. Ήταν τέλος Αυγούστου του 2014 και ένα χρόνο πριν είχα γράψει για αυτήν τη ύλη ήταν ότι μου είχε απομείνει από την προηγούμενη μου, έρευνα. Εκείνη τη χρονική περίοδο, περί τα τέλη Αυγούστου, χτύπησε ένα μεσημέρι το τηλέφωνο. Ήταν ο ίδιος ο Κων. Τομόπουλος είχε διαβάσει ένα πρόσφατο βιβλίο μου.

Είχε κάνει πειράματα με πεπολωμένο φως και είχε αποδείξει ότι η σπείρα είναι μέσα στο υγρό στοιχείο. Είχε πολλές διαφάνειες, και μια μελέτη σαράντα χρόνων μέσα σε ένα βιβλίο, αλλά αυτό δεν έφθανε για να δω τι άλλο υπάρχει.Έπρεπε να συζητήσω μαζί του ώρες και να του εκμαιεύσω ότι είχε στα άδυτα της νόησής του, ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και μόνον έτσι θα ανακάλυπτα τι υπήρχε πίσω από τους υγρούς κρυστάλλους. Θα πήγαινα στο σπίτι του, να βγάλουμε τις συνεντεύξεις αλλά μόνον όταν λέγαμε κάτι παραπάνω από εκείνα που είχε ήδη γράψει και πει μέχρι τότε, θα είχα ένα υλικό πρωτότυπο και κάτι νέο για όσα είχαν γραφτεί για τα σπειροειδή και τον αιθέρα.

Πράγματι έτσι ήταν, μου έδωσε παραπάνω στοιχεία από όσα φανταζόμουν και με κάλυψε πλήρως, γιατί δεν βρήκε μόνο ότι τα σύμπαν είναι υγρός κρύσταλλος σαν ζελέ και ρευστό υλικό άφαντο στην ατμόσφαιρα, δεν μου είπε μόνο ότι ο αιθήρ είναι τεχνολογία, αλλά κι από την έρευνα που έκανα όσο μπόρεσα, από την δική μου πλευρά, φάνηκε ότι η Ρέα των Ορφικών ήταν μια μορφή ύλης και αφαιρέθηκε, έλειπε ώς στίχος. Ότι αφαιρέθηκε, το ανέφερε κι ο ερευνητής και συγγραφέας Ιπποκράτης Δάκογλου. Λογικά και σύμφωνα με το συμπέρασμα που έβγαλα, πρέπει να είναι η ύλη της νύχτας του χάους, μια γνώση που κατά τα φαινόμενα την ψάχνουμε, δεν γνωρίζουμε, το πρώτο υλικό. Εκεί ήταν το σημείο που με έκανε να πάω πίσω και να δω τι είχα γράψει για το πλάσμα, (όπως το είχα ονομάσει), είναι μέσα στον υγρό κρύσταλλο κι αυτό; Αναρωτήθηκα...Μα εδώ πρόκειται για το αιθερικό σύστημα, είναι πολυσύνθετο σύστημα, που μας εξηγεί ένας επιστήμονας πώς λειτουργεί. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Κων. Τομόπουλος, βρήκε από τι αποτελείται η πρώτη ουσία της νύχτας, εφόσον όπως λέει είναι σε ρέουσα μορφή ένας τεράστιος υγρός κρύσταλλος και όλο το σύμπαν όλη η δημιουργία βρίσκεται εκεί μέσα... Αφού τελειώσαμε το βιβλίο το καλοκαίρι του 2015 το Δεκέμβρη εκδόθηκε από τις εκδόσεις Λεξίτυπον. Στις 15 Αυγύστου του 2015, ο Κων. Τομόπουλος που δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται ενώ ήταν ήδη σε προχωρημένη ηλικία, μου είπε ότι πρέπει να συνεχίσω την έρευνα για τον αιθέρα και τους υγρούς κρυστάλλους, και ότι με αφήνει εμένα να συνεχίσω το έργο του.

Οι προσωκρατικοί είχαν πει ότι ο αιθέρας είναι ο θεός. Γι αυτό το βιβλίο “ Ο Αιθέρας θεός”, έχει υπότιτλο: Συζητώντας με έναν προσωκρατικό. Για φωτογραφία στο εξώφυλλο, έχει το ιδεόγραμμα το οποίο μου υπέδειξε ο ίδιος ο Κων. Τομόπουλος, αφού είναι το σπειροειδές από πείραμά του, ακριβώς έτσι όπως είναι ολόκληρο το συμπαντικό σπειράλ.

Στη σελίδα μας αυτή, έχουμε βάλει όλους τους υγρους κρυστάλλους των πειραμάτων του Κων. Τομόπουλου, ως αποδεικτικά στοιχεία ότι το σεπιροειδές είναι ακόμη και μέσα στο υγρό στοιχείο και αυτό αποδεικνύει ότι όλο το σύμπαν είναι ένας υγρός κρύσταλλος. Εκεί μέσα σε όλο αυτο το γιγαντιαίο σύστημα μέσα σε κάποια πτυχή του, όπως ο ίδιος μου εξήγησε, βρίσκεται μεταξύ άλλων και το ηλιακό μας σύστημα...

Όλα όσα μου είπε ο Κων. Τομόπουλος ανοίγουν δρόμους μέσα στη νόηση κάθε ερευνητή, είναι ένα στέρεο πάτημα για να ερευνήσουμε παραπάνω αυτά που ήδη ξέρουμε, για τη δημιουργία.







Οι Υγροί Κρύσταλλοι του Κων. Τομόπουλου